Kategorie

Informace

Květnové výlety do Itálie - ELF 2019 a návštěva firmy Keyline

Květnové výlety do Itálie - ELF 2019 a návštěva firmy Keyline

ELF 2019

V květnu jsme navštívili s kolegy mezinárodní konferenci ELF 2019, která se konala ve dnech 10. – 11. května v italské Bologni v hotelu Savoia Hotel Regency. Měli jsme možnost potkat se s kolegy z oboru, zástupci vystavujících klíčařských firem a specialisty vystavující stovky technologických bezpečnostních řešení.

Návštěva firmy Keyline

Na pozvání firmy Keyline jsme dne 24. 5. 2019 navštívili prostory firmy, kde pro nás byla připravena prezentace a byli seznámeni s historii firmy, která sahá až do roku 1770. Po úvodní prezentaci jsme se přesunuli z minulosti do současnosti a dozvěděli jsme se, že Keyline má tři hlavní divize. Polotovary klíčů, stroje na výrobu klíčů a čipy pro čipování aut. Měli jsme možnost vidět celou výrobu a podívat se do všech výrobních hal.

Po obědě nám byla otevřena třináctá komnata, muzeum, kde mají sesbíráno kolem 2000. kusů historických zámků a klíčů z celého světa. Dřevěné zámky a klíče z Mali 16. století, klíče z římské říše, zámky z Nepálu 18. – 19. století a jiných zemí. K celé sbírce jsme dostali odborný výklad.